Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyben sült tavaszi zöldségek

Egyben sült tavaszi zöldségek
Egyben sült tavaszi zöldségek
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes és tavaszias zöldséges egyveleg, hidegen és melegen, saláták, főzelékek mellé is szuper ötlet, de magában, egy kis joghurtos öntettel is nagyon finom!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont felcsíkozzuk, és egy serpenyőben kiolvasztjuk, roppanósra sütjük.
  2. A franciasaláta alapot sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük. A lila hagymát és a kápiát felaprítjuk, az újhagymát felkarikázzuk. Az egészet összekeverjük, hozzáadjuk a sajtot, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fűszerpaprikával.
  3. Hozzáadjuk a felvert tojásokat és a lisztet, és az egész masszát kikeverjük.
  4. Egy püspökkenyér- vagy őzgerincformát kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 40 percre.
  5. Ha kész, kiborítjuk, és megvárjuk, míg langyosra hűl.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 915
elküldve: 4
receptkönyvben: 101
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
960 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tapas
szezon: tavasz
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

zöldséges egyveleg, zöldséges alagút, tavaszi zöldséges alagút

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

294
franciasaláta alap 50 dkg
újhagyma 2 közepes db
lila hagyma 1 kis fej
kápia paprika 1 közepes db
trappista sajt 10 dkg
bacon 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
finomliszt 5 púpozott ek
tojás 3 db