Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyben sült tengeri sügér

Egyben sült tengeri sügér
Egyben sült tengeri sügér
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tengeri sügér az egyik legfinomabb tengeri hal, az elkészítéséhez sem kell tudomány. 20 perc, és kész az első osztályú ebéd. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat kívül-belül megpucoljuk, mindkét oldalát három helyen bevagdossuk. Sózzuk, bekenjük a lime levével és négy evőkanál olajjal. Betesszük a sütőbe, és 15 percig 200 fokon sütjük.
  2. Miközben sül a hal, melegítsük fel a maradék olajat egy serpenyőben. Tegyük bele a fokhagymát és a gyömbért, kis lángon süssük, amíg a fokhagyma el nem kezd pirulni. Adjuk hozzá a szójaszószt és a szezámolajat.
  3. A halat tegyük egy tányérra, rakjuk rá a szószt, és szórjuk meg korianderrel.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 419
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hal, sült tengeri sügér, egyben sült sügér

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

508
sügér 800 g
limelé 1 lime-ból nyert
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 6 ek
fokhagyma 6 gerezd
gyömbér 1 teáskanál
szójaszósz 1 ek
szezámolaj 1 ek
koriander 1 ek