Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyedényes erdei tészta

Egyedényes erdei tészta
Egyedényes erdei tészta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyedényes tészták a legegyszerűbben elkészíthető egytálételek, így nyugodtan próbálkozhatunk velük a természetben is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát és kolbászt megsütjük, majd ha ropogósra sült, kiszedjük a serpenyőből.
  2. A kisült zsírban megsütjük a fokhagymát, és rászórjuk a száraz tésztát.
  3. Erre jöhet a konzerv paradicsom, amit majd aztán öntsünk fel vízzel. Plusz sózzuk meg az egészet, de csak óvatosan, mert a szalonna és kolbász már megadta az egésznek az ívét!
  4. Nagyjából 10 percig főzzük, ahogy a tészta csomagoláson szerepel, és utána fogyaszthatjuk is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 643
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabadtűz

Mióta szakács: 2017.04.19.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos penne

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

717
penne 20 dkg
kolbász 15 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
konzerv paradicsom 40 dkg
fokhagyma 2 gerezd
víz 3 dl
0 ízlés szerint