Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyedényes spárgás csirkemell

Egyedényes spárgás csirkemell
Egyedényes spárgás csirkemell
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szezonja van a spárgának, úgyhogy próbáljuk meg minél több módon felhasználni!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel vagy krumplival ajánljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk.
  2. A csirkemellet ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és 3-3 perc alatt megpirítjuk . Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, felöntjük a meleg alaplével. Letakarjuk, és 15-20 percig főzzük, míg a csirkemell megpuhul.
  3. A spárgákat megmossuk, elpattintjuk, 3-5 cm-es darabokra vágjuk, majd hozzátesszük a csirkemellhez. 3-5 percig főzzük, míg roppanósra fő. Hozzáöntjük a tejszínt, megvárjuk, míg újraforr, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 479
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
963 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

spárgás csirkemell, tejszínes-spárgás csirkemell

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

393
olívaolaj 3 ek
csirkemell filé 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
alaplé 2 dl
bors 0 ízlés szerint
zöldspárga 30 dkg
habtejszín 200 ml