Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű bruschetta

Egyszerű bruschetta
Egyszerű bruschetta
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hihetetlen egyszerű és isteni finom! Az egyik legegyszerűbb bruschetta recept amit ismerek, semmi vágódeszka, és ami számomra az egyik leglényegesebb, alig kell mosogatni utána. Az olivaolaj, amely a sülés folyamán keletkezik isteni, az eddigi legízletesebb olivaolaj, amit valaha ettem (pedig sok ízeset kipróbáltam már:) ).

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk a paradicsomokat és teljesen szárazra töröljük őket.
  2. Belerakjuk a tepsinkbe őket. Leöntjük kevés olívaolajjal és rászórunk bazsalikomot és oreganot (szárított).
  3. A fokhagymákat megpucoljuk, és felszeleteljük, majd a paradicsomok közé dugdossuk őket.
  4. Berakjuk a tepsit a sütőbe, és lefedjük őket alufóliával. Az alufóliát néhol átszúrjuk villával. Megsütjük őket.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 742
elküldve: 1
receptkönyvben: 176
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Panda

Mióta szakács: 2012.03.27.
8 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
vegetáriánus: vegán
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
diéta: tejmentes, tojásmentes

egyéb elnevezések

bruschetta, alap bruschetta, paradicsomos-fokhagymás bruschetta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

miklosi.julcsi
miklosi.julcsi Tue, 2012-09-04 15:30

Szia Panda! Szeretném megkérdezni, hogy mennyi ideig kell sütni? Csak úgy kb. Még soha nem ettem/készítettem ezt az ételt, így megtippelni sem tudom. Köszönöm! Nagyon jól néz ki, muszáj lesz megkóstolnom.

drkisfaludyzsoltne
drkisfaludyzsoltne Thu, 2012-07-12 21:02

Nagyon finom , de, ha igazán jól akarod készíteni, kovászos kenyérrel az igazi! Én ma sütöttem életem
legfinomabb kenyerét igazi kovásszal!Esküszöm, megérte azt a kis fáradtságot!

361
koktélparadicsom 10 db
oregánó 1 tk
bazsalikom 1 tk
fokhagyma 2 gerezd
kenyér 4 szelet
olívaolaj 2 ek