Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű eperszuflé

Egyszerű eperszuflé
Egyszerű eperszuflé
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rém egyszerű felfújt csupán 2 hozzávalóból, Dobos C. József könyvéből. Eléggé habcsókszerű, de az még semminek sem ártott.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Más lekvárral vagy nyers gyümölccsel és cukorral is készíthetjük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt melegítsük elő 160 fokosra.
  2. Az eperlekvárt szűrjük le. A tojásfehérjéből verjünk kemény habot, és a habverés vége felé csorgassuk hozzá a lekvárt is. Együtt még min. 3 percig verjük habverővel.
  3. Kis papír vagy porcelán tálkákba adagoljuk a masszát, és kb 10 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 209
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Miss Lemon

Mióta szakács: 2012.04.06.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

eperfelfújt, eperszuflé egyszerűen, sült eperhab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

93
tojásfehérje 2 db
eperlekvár 6 ek