Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű májgaluska

Egyszerű májgaluska
Egyszerű májgaluska
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a húslevest, nem telik el úgy vasárnap, hogy ne lenne az asztalon. Így variálnom kell elég sűrűn a levesbetétet. Ezt marhahúsleveshez készítettem, és mondhatom, nagy sikert aratott.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Botmixerrel összeturmixoljuk a májat.
  2. A zsemléket tejbe vagy vízbe áztatjuk (én simán vízbe áztattam), és kinyomkodva a megdarált májhoz adjuk.
  3. Belekeverjük a hozzávalókat, és ha még túl híg, zsemlemorzsával szilárdítjuk, hogy formázható legyen.
  4. Kis golyókat formázunk belőle, és a forró levesbe tesszük. Kb. 10-15 percig főzzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 39 998
elküldve: 2
receptkönyvben: 465
elkészítve: 13/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Eri

Mióta szakács: 2009.08.04.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

gyors májgaluska

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

enyediandrea
enyediandrea Sun, 2016-08-28 12:54

:( Nekem pillanatok alatt szétfőtt az egész, málé lett belőle... Szomorú vagyok, olyan egyszerűek tűnt.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-02-12 11:09

En nem raktam bele

139
csirkemáj 20 dkg
zsemle 2 db
petrezselyem 2 tk
zsemlemorzsa 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint