Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű virslis kosárka

Egyszerű virslis kosárka
Egyszerű virslis kosárka
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagynénikémtől tanultam. Egyik az első kis apróságokból, amiket egyedül el tudtam készíteni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát kiterítjük, megkenjük mustárral és majonézzel (egymásra kenve).
  2. Az egészre reszelünk sajtot.
  3. Felvágjuk négyszögekre a leveles tésztát, majd mindegyik négyszög közepébe fél/harmad virsliket (annyit, amennyi belefér, hogy le tudjuk zárni a kosárkákat) pakolunk.
  4. Ezután kosárkákat készítünk a négyszögekből. Jól összenyomkodjuk a tetejét. Majd megkenjük tojással.
  5. Előmelegített sütőben légkeverésen 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 48
össznézettség: 4 316
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorina

Mióta szakács: 2019.03.08.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
adag: 2 főre
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas

receptkategóriák

egyéb elnevezések

virslis táska, virslis batyu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1087
virsli 15 dkg
majonéz 5 ek
mustár 5 ek
sajt 100 g
tojás 1 db
leveles tészta 1 csomag