Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egzotikus réteges saláta

Egzotikus réteges saláta
Egzotikus réteges saláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Érdemes a hűtőben fél napot állni hagyni, hogy összeérjenek az ízek, így még finomabb.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

Egy nagyobb jénai tálba rétegezve tesszük a hozzávalókat:

  1. 1 réteg karikára vágott zöldhagyma 2/3-a,
  2. 2 réteg karikára vágott főtt tojás,
  3. 3 réteg karikára vágott főtt répa,
  4. 1 vékony réteg majonéz,
  5. 1 réteg csíkokra vágott sonkás szalámi,
  6. 1 réteg kukorica,
  7. 1 réteg ananász, majd a konzerv levének felével meglocsoljuk,
  8. 1 réteg majonéz.
  9. Végül a tetejét megszórjuk a maradék 1/3 karikára vágott zöldhagymával. Majd hűtőbe tesszük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 132
elküldve: 1
receptkönyvben: 88
elkészítve: 2/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Timmi88

Mióta szakács: 2012.09.06.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

vegyes saláta, réteges saláta, ananászos kukoricasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

658
zöldhagyma 6 db
sárgarépa 6 db
szalámi 6 dkg
főtt tojás 7 db
csemegekukorica 140 g
ananászkonzerv 350 g
majonéz 20 dkg