Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eper salsa

Eper salsa
Eper salsa
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édes, fűszeres, egyszerűen ízletes ez a könnyen elkészíthető színes salsa. Nagyon finom grillezett lazaccal, csirkével vagy garnélával.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret megmossuk, tisztítjuk, kockákra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, a magokat egy kávéskanál segítségével kikaparjuk, majd kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk.
  2. Az egészet egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a bazsalikomot, meglocsoljuk az ecettel. Elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, legalább 30 percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 706
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

bazsalikomos eper balzsamecettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

63
eper 500 g
kígyóuborka 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
bazsalikom 1 ek
fehér balzsamecet 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint