Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eper-szederlikőr

Eper-szederlikőr
Eper-szederlikőr
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű likőrrecept, amivel feldobhatjuk a bulit, de vendégségben is tökéletes. Nyáron a legjobb, amikor friss hozzávalókból készíthetjük, de fagyasztott gyümölcsből is finom.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előveszünk egy 7 dl-es üveget, aminek a száján a gyümölcsök beférnek.
  2. A megmosott gyümölcsöket beletesszük az üvegbe a többi hozzávalóval, együtt majd felöntjük a vodkával. Vaníliás cukor helyett vaníliarudat is használhatunk.
  3. Az üveget legalább 2 hétre az ablakba tesszük, időnként felrázzuk, hogy a cukor könnyebben feloldódjon.
  4. Ezután leszűrjük, üvegekbe töltjük, és fogyasztásra kész.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 778
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Séfbácsi92

Mióta szakács: 2019.02.06.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi gasztroajándék, szilveszter, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 6 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperlikőr, szederlikőr, gyümölcsös vodka, ágyas vodka

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

353
eper 15 dkg
szeder 15 dkg
cukor 20 dkg
vaníliás cukor 2 csomag
vodka 5 dl