Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperdzsemmel töltött almás-csokis-zabpelyhes muffin

Eperdzsemmel töltött almás-csokis-zabpelyhes muffin
Eperdzsemmel töltött almás-csokis-zabpelyhes muffin
27 perc / előkészület: 10 perc sütés: 17 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezen az oldalon találtam rá Mignon receptjére, amit egy kicsit átformáltam. Már nagyon vágytam egy igazi csokis-gyümölcsös bombára, amit gyorsan elkészíthetek és szerintem megérte.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 180°C-ra előmelegítjük a sütőt.
  2. Összekeverjük a zabpelyhet, lisztet, xilitet, szódabikarbónát, tojást, olívaolajat, reszelt almát, fahéjat.
  3. Fél tábla étcsokit apró darabkákra vágunk, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz.
  4. Szilikonos muffin formát negyedéig megtöltünk a nyers tésztával, majd mindegyikre 1-1 teáskanál eperdzsemet adagolunk, majd tésztát kanalazunk a tetejére, végül xilittel mind a 12 muffint megszórjuk.
  5. 180°C-on 17 percig sütjük hőlégkeveréssel. (20 percnél nekem picit sültebbek lettek.)
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 565
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

annam

Mióta szakács: 2014.06.21.
1 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokis zabpelyhes muffin, muffin eperdzsemmel, cukormentes muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

381
zabpehely 50 g
teljes kiőrlésű liszt 100 g
xilit 100 g
szódabikarbóna 1 teáskanál
étcsokoládé 50 g
alma 1 db
fahéj 1 teáskanál
tojás 2 db
olívaolaj 1 dl
eperdzsem 12 teáskanál