Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperjoghurt bodzaszörppel

Eperjoghurt bodzaszörppel
Eperjoghurt bodzaszörppel
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem szeretem a bolti gyümölcsjoghurtokat a sokféle adalékanyag miatt. Így általában magam pancsolom össze natúr joghurtból és valamilyen épp kéznél levő gyümölcsből. (Lefagyasztva is finom szokott lenni nyáron.) A bodzaszörp ötlete onnan jött, hogy a munkahelyen nem volt se mézem, se nádcukrom, viszont volt egy üveg házi bodzaszörpöm. A végeredmény magáért beszél. Az alapanyagok mennyisége szabadon variálható.

hozzávalók / 4 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret beleöntjük egy tálba, ráöntjük a bodzaszörpöt, és villával szétnyomkodjuk a szemeket.
  2. Ráöntjük a joghurtot, összekeverjük, és hűtőbe tesszük a kész finomságot.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 414
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Eda

Mióta szakács: 2011.08.13.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres joghurt, cukormentes epres joghurt, eperjoghurt házi bodzaszörppel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

167
eper 40 dkg
joghurt 4 dl
szörp 1 dl