Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperkrémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

Eperkrémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
Eperkrémleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Főzés nélküli, gyors, finom krémleves.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított epret nagyobb darabokra vágjuk. Az epret egy nagy kancsóba vagy mérőedénybe tesszük.
  2. Hozzáadjuk a cukrot (én édesítőszert használtam), a citrom lereszelt héját, a joghurtot, a tejszínt és egy kevés vizet. Mindezt összeturmixoljuk.
  3. Eperszeletekkel, apróra vágott eperdarabokkal és tejszínnel meglocsolva jó hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 952
elküldve: 0
receptkönyvben: 73
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

eperkrémleves, tejszínes eperleves, gyümölcskrémleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

603
eper 40 dkg
habtejszín 3 dl
joghurt 150 g
cukor 2 ek
vaníliás cukor 1 csomag
víz 1 dl
citromhéj 1 citromból nyert