Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epermisu 5.

Epermisu 5.
Epermisu 5.
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egész nap nagyon meleg volt, szerettem volna vacsorához egy könnyű, hűsítő desszertet készíteni. Gyorsan kész lett, és nagy sikert aratott a családban, baráti körben!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Nagyon könnyű, hamar elkészíthető vendégváró, nyári, hűsítő édesség.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az eper felét az áfonyával és a barackkal összekeverjük a cukrozott mascarpone-val. Szépen összetörik benne az érett gyümölcs, és beszínezi a krémet.
  2. A tortazselét feloldjuk a baracklében, lassan felmelegítjük. Amikor elkezd sűrűsödni, hagyjuk kicsit langyosodni. Mielőtt visszahűl, és még nem szilárdul meg, beleöntjük a krémbe.
  3. A habport tejjel habverőgéppel kemény habbá verjük, óvatosan hozzáadjuk a krémhez.
  4. A babapiskóta felével kirakjuk a tál alját, amennyire szorosan tudjuk, ráöntjük a krém felét, majd még egy réteg babapiskóta jön rá. A krém másik felét rátesszük.
  5. Kirakjuk a tetejét karikára vágott eperrel. Betesszük a hűtőbe 2-3 órára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 414
elküldve: 2
receptkönyvben: 52
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angyal Rita

Mióta szakács: 2011.06.22.
2 recept

receptjellemzők

nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
szezon: tavasz
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

544
babapiskóta 20 db
eper 500 g
őszibarack konzerv 100 g
áfonya 100 g
mascarpone 200 g
tejszínhab por 20 g
tej 150 ml
cukor 50 g
tortazselé 1 csomag
őszibarack konzerv 200 g