Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperpudingos piskóta Mara konyhájából

Eperpudingos piskóta Mara konyhájából
Eperpudingos piskóta Mara konyhájából
65 perc / előkészület: 50 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors és finom. Eperszezon idején mindig készítek új dolgokat.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótát elkészítjük, megsütjük.
  2. Linzer formával kiszúrjuk, amikor meghűl a tészta.
  3. 1 cs eperpudingot a szokásos módon elkészítünk, és a tésztakarikákat megtöltjük vele.
  4. Kettőt egymásra teszünk, mint a linzernél, és a felső lap közepét ugyanúgy kiszúrjuk.
  5. 2 dl tejszínből kemény habot verünk, és habrózsákat teszünk a tészta lyukas közepébe.
  6. Eperszelettel díszítjük, és porcukorral meghintjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 38X34 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 918
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mara

Mióta szakács: 2013.05.28.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tejszínes-pudingos piskóta, epres sütemény, epres piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

309
piskótalap 25 dkg
epres pudingpor 1 tasak
tej 4 dl
cukor 2 ek
habtejszín 200 ml
eper 15 dkg
porcukor 1 ek