Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperrel és dióval töltött alma

Eperrel és dióval töltött alma
Eperrel és dióval töltött alma
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyümölcsös édesség, amit bármikor el lehet készíteni, hiszen mirelit epret is használhatunk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almát és az epret megmossuk, lecsöpögtetjük.
  2. Az almát félbevágjuk, a magházat kivájjuk, és bedörzsöljük citromlével, hogy ne barnuljon meg, majd csepegtetünk rá egy kevés édesítőszert.
  3. Minden magház helyére egy kisebb epret vagy nagyobb eprek esetén egy felet teszünk. Majd teszünk egy pár darab diót, végül fahéjjal megszórjuk.
  4. Addig sütjük, amíg az alma teljesen meg nem puhul.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 187
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Caren

Mióta szakács: 2012.11.22.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

fahéjas alma, sült alma, töltött alma sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

269
alma 4 közepes db
eper 10 dkg
dió 10 dkg
folyékony édesítőszer 3 ml
citromlé 1 fél citromból nyert
fahéj 1 ek