Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperrel rétegezett cappuccino krém

Eperrel rétegezett cappuccino krém
Eperrel rétegezett cappuccino krém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eper helyett rétegezhetjük ezt a finom krémet kb. 100 g durvára tördelt amaretti keksszel vagy cantuccinivel, amelyet amarettós kávéval meglocsolunk, majd legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mascarponét, túrót, tejet, cappuccinót, kakaót, és porcukrot egy edénybe tesszük, mixerrel simára kavarjuk.
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük.
  3. Az epret megmossuk, 2 darab kivételével kockákra vágjuk.
  4. Az epret a krémmel 4 pohárba rétegezzük. Kevés kakaóval megszórva és a maradék eperrel tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 965
elküldve: 0
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1963 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mascarponés pohárkrém, kávés mascarponekrém, mascarponés desszertkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

372
mascarpone 150 g
sovány túró 150 g
tej 5 ek
cappuccino por 3 ek
cukrozatlan kakaópor 2 tk
porcukor 3 ek
habtejszín 150 g
eper 400 g