Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epersaláta rukkolával és lazaccal

Epersaláta rukkolával és lazaccal
Epersaláta rukkolával és lazaccal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Névnapomra készítette nekem édesanyám előételként. Azonnal el kellett kérnem tőle a receptjét. Valami isteni saláta!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rosé pezsgő vagy bor illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátához a lazacot vékony csíkokra vágjuk, és megágyazunk vele a többi hozzávalónak. A félbevágott eperrel és a rukkolával megszórjuk.
  2. Az öntethez kikeverjük az olívaolajat a mustárral, a citromlével és ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Meglocsoljuk vele a salátát.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 340
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Sandrine

Mióta szakács: 2012.02.24.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

rukkolasaláta eperrel, lazacos epersaláta, rukkolás-lazacos epersaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ananas
Ananas Sat, 2012-06-23 00:13

Remek recept, köszönjük. Kis sárgadinnye golyókkal még gusztusosabb.

Boribon
Boribon / Boribon Sun, 2012-06-10 17:00

Eper+fustolt lazac+rukkola=eszmeletlen jo lehet! Kiprobalom mielobb, szuper kis nyari ebed!

199
eper 50 dkg
füstölt lazac 20 dkg
rukkola 10 dkg
mustár 1 ek
citromlé 1 ek
olívaolaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint