Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres alagút kitty konyhájából

Epres alagút kitty konyhájából
Epres alagút kitty konyhájából
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti az epret. Jól néz ki és mennyei finom!:)

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nyolc tojásból piskótát sütünk a szokott módon. A piskótát még melegen feltekerjük.
  2. A pudingot a tejjel felfőzzük. A margarint a cukorral kikeverjük, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot, majd eperdarabokat keverünk bele.
  3. Ha kihűlt a piskóta, kitekerjük, és megkenjük az epres krém 2/3-ával, majd feltekerjük. Külsejét a maradék krémmel vonjuk be, és fél eperrel díszítjük. Tortabevonót szórunk rá.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 098
elküldve: 3
receptkönyvben: 40
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

kitty_19

Mióta szakács: 2011.10.30.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres krémmel töltött alagút, epres pudinggal töltött piskótatekercs, epres piskótatekercs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1165
tojás 8 db
cukor 8 ek
finomliszt 8 evőkanál
epres pudingpor 1 tasak
tej 0.5 l
margarin 25 dkg
cukor 25 dkg
eper 50 dkg