Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-babapiskótás desszert eperlikőrrel

Epres-babapiskótás desszert eperlikőrrel
Epres-babapiskótás desszert eperlikőrrel
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A klasszikus tiramisut variáltam át egy kicsit, melyhez a saját készítésű eperlikőrt használtam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babapiskótákat bemártjuk az eperlikőrbe, hét darabot lefektetünk egy hosszúkás kerámiatálba. Rákenjük a joghurt felét. Majd újabb piskóta sor következik a joghurt másik felével. Locsolunk rá eperlikőrt.
  2. Ráhelyezzük az epreket, betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön, és hogy az ízek összeérjenek.
  3. Fogyasztáskor kivesszük a hűtőből a tálat, nyomunk rá habtejszínt, s reszelünk rá csokoládét.
  4. Tányérra szervírozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 552
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: desszert

egyéb elnevezések

hamis tiramisu eperlikőrrel, epres babapiskótás desszert, epermisu

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

473
babapiskóta 14 db
eper 15 dkg
gyümölcsjoghurt 175 ml
likőr 0.5 dl
habtejszín 0.5 dl
csokoládé 1 dkg