Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-kefires süti

Epres-kefires süti
Epres-kefires süti
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végig a méréshez a kefires poharat használjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat (az eper kivételével) összekeverjük.
  2. Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe öntjük, tetejét kirakjuk szeletelt eperrel, majd előmelegített sütőben tűpróbáig készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 634
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres kevert, bögrés süti

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1544
kefir 4 dl
finomliszt 2 bögre
rétesliszt 2 bögre
cukor 2 bögre
napraforgó olaj 2 dl
tojás 4 db
sütőpor 1 csomag
0.5 kávéskanál
eper 60 dkg