Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-mascarponés jégkrémtekercs

Epres-mascarponés jégkrémtekercs
Epres-mascarponés jégkrémtekercs
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fagyasztás nélkül is finom. Normális kép pedig itt.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mascarponét a felvert tejszínnel, a cukorral és a vaníliával kikeverjük.
  2. Az eper felét összeturmixoljuk, vagy alaposan szétnyomkodjuk, és belekeverjük, vághatunk bele darabokat is. Hagyjunk pár szemet a díszítésre.
  3. Megkenjük vele a piskótát
  4. A csokiforgácsokkal és eperrel díszítjük, majd fagyasztóba tesszük. Egy-két óra, és már lehet is enni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 341
elküldve: 4
receptkönyvben: 122
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: desszert
adag: 8 főre

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: fagyitorta
hasonló kategóriák: gyümölcsfagyi, fagyikehely, parfé, karamellfagyi, vaníliafagyi, sorbet, házi fagyi

egyéb elnevezések

krémes fagyott piskóta, eperkrémes piskóta fagyasztva, mascarponés gyümölcsös fagyitorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

328
mascarpone 25 dkg
eper 30 dkg
habtejszín 200 ml
piskótarolád 300 g
csokoládéforgács 1 ek
vanília 2 db
cukor 1 ek