Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres melegszendvics

Epres melegszendvics
Epres melegszendvics
7 perc / előkészület: 3 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyár elején anyám mindig csinál eperlekvárt, ilyenkor gyakran megeszem magában az egészet, de néha hagyok melegszendvicshez is :) Jó étvágyat hozzá!

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Én tejeskávét szoktam hozzá inni - mondjuk reggelire mindenhez azt iszom:)


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket megkenjük vajjal.
  2. Teszünk rá kicsi, vastag sajtdarabokat (2cmx2cm).
  3. Melegszendvics-sütőben megsütjük.
  4. Ha kész, akkor kenünk rá eperlekvárt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 698
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

neonadi

Mióta szakács: 2010.06.01.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-epres melegszendvics, sajtos melegszendvics eperrel

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-10-29 16:58

Már bocsi,de sztem elég...hmm fura (enyhén szólva)
nem lesz tőle hasmenésed??

Évi.76
Zsirai Éva / Évi.76 Thu, 2010-06-03 08:50

Ezt nekem is ki kell próbálni! :)
Látom, a maci is tele ette magát, mert teljesen kiborult!!! :)))

_eViKe_
_eViKe_ Wed, 2010-06-02 14:51

hm. nekem kicsit furcsa párosítás a sajt meg a lekvár :D bár, ha jól esik akkor minden jöhet :D:D

laraed
Edit / laraed Wed, 2010-06-02 19:08

Kedves Evike ! Próbáld ki mer nagyon finom! Én ha rántott sajtot csinálok akkor áfonya lekvárral eszem. Éttermekben is kérhetsz hozzá nem fognak csodálkozni rajta! Próbáld ki ! Üdv Edit

793
eperlekvár 2 ek
vaj 2 ek
trappista sajt 6 dkg
kenyér 2 szelet