Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-mentás hab

Epres-mentás hab
Epres-mentás hab
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Frissítő és hűsítő! A tavasz elmaradhatatlan desszertje.

Cukormanufaktúra

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Aprítsuk össze az epret, a Cukormanufaktúra Xilitet és a mentalevelet egy a keverőedényben.
  2. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és habosítsuk az így kapott krémet. (Ha szobahőmérsékletű tojásfehérjével dolgozunk, akkor könnyebben habosodik a krém.)
  3. Kanalazzuk tálkákba, és tegyük hűtőbe. Tálaláskor pár eperszemmel és mentalevéllel díszíthetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 518
elküldve: 2
receptkönyvben: 118
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Cukormanufaktúra Xilit

Mióta szakács: 2015.05.26.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
adag: 2 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

eperhab, mentás epres pohárkrém

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

249
eper 10 dkg
tojásfehérje 5 db
xilit 15 dkg
limelé 0.5 lime-ból nyert
menta 4 db