Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-rebarbarás kókuszcsók

Epres-rebarbarás kókuszcsók
Epres-rebarbarás kókuszcsók
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kókuszos csók, sok édes eperrel és savanykás rebarbarával, fehér csokival a tetején!
Imádjuk! :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret apró darabokra vágjuk, a rebarbarát megtisztítjuk és felaprítjuk. A tojásokat szétválasztjuk.
  2. Egy aprítógépbe öntjük a kókuszreszeléket és a cukrot, jól összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a tojásfehérjét is.
  3. Egy nagy tálba öntjük a kókuszos masszát, az epret és a rebarbarát. Egy kézi mixer segítségével összekeverjük.
  4. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, és egy fagyiskanál segítségével gombócokat "gyúrunk" a masszából. 140 fokon 25 percig sütjük.
  5. Vízgőz felett megolvasztjuk a fehér csokoládét, egy kevés olajjal hígítjuk, majd a megpirult kókuszcsókok tetejére locsoljuk egy villa segítségével.
  • sütési hőfok: 140°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 843
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, tízórai, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kategória: aprósütemény
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kókuszos habcsók

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

370
eper 15 dkg
rebarbara 2 közepes szár
tojásfehérje 5 db
kókuszreszelék 15 dkg
cukor 12 dkg
fehér csokoládé 10 dkg
napraforgó olaj 1 teáskanál