Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-túrós ostya

Epres-túrós ostya
Epres-túrós ostya
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor végre itt van az eperszezon, gyorsan összedobhatjuk ezt a sütit.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingport a tejjel és a cukorral megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A túrót egy szitán áttörjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük 15 dkg eperrel együtt.
  3. Az ostyalapokat megtöltjük a krémmel, a tetejére is kenünk krémet.
  4. A maradék epreket félbevágjuk, és a sütit azzal díszítjük.
  5. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, utána szeleteljük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 893
elküldve: 3
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres réteges túrós

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

357
ostyalap 4 db
tehéntúró 25 dkg
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 3 dl
cukor 10 dkg
eper 25 dkg