Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres zabkása Takács Kriszti konyhájából

Epres zabkása Takács Kriszti konyhájából
Epres zabkása Takács Kriszti konyhájából
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mert imádjuk a zabkását! :)

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy edénybe kimérjük a tejet, a zabpelyhet és a cukrot vagy édesítőszert.
  2. Az epret feldaraboljuk, és hozzáadjuk a keverékhez.
  3. Közepes erősségen kb. 10 percig főzzük gyakori kevergetés mellett.
  4. Amikor besűrűsödik, kész is! Szoktam még a tetejére is epret vagy gyümölcsöket összevágni.
  5. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 609
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Takács Kriszti

Mióta szakács: 2019.04.09.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres kása

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

238
zabpehely 60 g
tej 250 ml
cukor 2 ek
eper 100 g