Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-zabpelyhes szelet

Epres-zabpelyhes szelet
Epres-zabpelyhes szelet
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a bögrés, gyorsan elkészíthető süteményeket. Ez ideális választás reggelire vagy uzsonnára, biztosan a gyerekek kedvence lesz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az epret az 1 ek. cukrot és citromlevet keverjük el.
  2. A zabpelyhet, lisztet, barna cukrot, gyömbért és sót keverjük össze. Osszuk 2 részre.
  3. Az egyik felét nyomkodjuk egy kicsi tortaformába.
  4. Tegyük rá az epret, majd szórjuk meg a keményítővel.
  5. Nyomkodjuk rá a tészta másik felét.
  6. 190 fokra előmelegített sütőben süssük kb. 30 percet.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Anya Konyha . hu

Mióta szakács: 2019.02.03.
5 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres zabszelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1031
zabpehely 1 bögre
finomliszt 3 bögre
barna cukor 1 bögre
1 csipet
gyömbérpor 1 teáskanál
vaj 10 ek
étkezési keményítő 1 evőkanál
eper 400 g
citromlé 2 ek
cukor 1 ek