Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Erdei ramen

Erdei ramen
Erdei ramen
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kirándulásunk alkalmával se kell lemondanunk a ramen levesünkről, ezzel a recepttel tuti a siker!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lila hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a zacskós tésztához kapott fűszerekkel.
  2. Ezt felöntjük a kókusztejjel, és ebbe rakjuk majd a száraz tésztát. Addig főzzük, ameddig a csomagoláson van, annyi a csavar csak, hogy nem vízben készül!
  3. Amíg készül a leves, a maradék grill csirkecombról leszedjük a húst, és apró kockákra összevágjuk. Majd a leveshez keverjük!
  4. A lime levét ráfacsarjuk, vágunk rá friss koriander levelet, és már fogyaszthatjuk is!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 845
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabadtűz

Mióta szakács: 2017.04.19.
17 recept

receptjellemzők

konyha: japán
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: leves

egyéb elnevezések

gyors zacskós leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

635
napraforgó olaj 1 ek
ázsiai tészta 20 dkg
lila hagyma 1 közepes db
csirkecomb 1 db
kókusztej 3 dl
koriander 1 csokor
limelé 1 lime-ból nyert