Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Erdélyi raguleves Csilla konyhájából

Erdélyi raguleves Csilla konyhájából
Erdélyi raguleves Csilla konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, tartalmas leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répákat megpucoljuk, felkarikázzuk, és az olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és felengedjük vízzel.
  3. Beletesszük a megmosott és kinyomkodott káposztát és a megpucolt, felkockázott burgonyát. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Amikor a hús félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a leveshez a zöldbabot és a zöldborsót.
  5. Végül behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 614
elküldve: 1
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

káposztás raguleves, sertésraguleves savanyú káposztával, káposztás raguleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

580
savanyú káposzta 50 dkg
zöldborsó 20 dkg
zöldbab 25 dkg
burgonya 4 db
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
finomliszt 2 csapott ek
sertéshús 0.5 kg
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 l
napraforgó olaj 5 ek