Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Erdélyi saláta csalamádéból

Erdélyi saláta csalamádéból
Erdélyi saláta csalamádéból
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a salátát, így elkészítettem most is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Én édes csalamádéból szeretem, de aki a csípőset szereti, az készítheti csípős csalamádéból.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csalamádét kicsavarjuk. A virslit megfőzzük, majd karikára vágjuk, a sonkát kisebb darabokra vágjuk, a majonézt elkészítjük.
  2. A majonézbe belekeverjük a tejfölt. Ezután hozzátesszük a felkarikázott virslit, a feldarabolt sonkát, és összekeverjük.
  3. Ezután hozzátesszük a kicsavart csalamádét is, és alaposan összekeverjük.
  4. Hűtőben 1-2 órát pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Ezután friss péksüteménnyel tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 12 591
elküldve: 2
receptkönyvben: 121
elkészítve: 7/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkás-virslis csalamádé, tejfölös virslisaláta csalamádéval

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

369
vegyes savanyúság 60 dkg
majonéz 10 ek
virsli 20 dkg
sonka 10 dkg
tejföl 1 ek