Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Étcsokis zabkása

Étcsokis zabkása
Étcsokis zabkása
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok zabkását eszek, igyekszem mindig feldobni valamivel.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zabot a tejbe áztatjuk, ha van időnk, egy fél órát állni hagyjuk, majd felöntjük vízzel. Ha hígabban szeretnénk készíteni, több vizet adunk hozzá.
  2. Folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, hozzáadjuk a kakaóport és a cukrot. Levesszük a tűzről.
  3. A csokit apró darabokra törjük és beledobáljuk, majd elkavarjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 446
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

eragal

Mióta szakács: 2014.08.30.
43 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: tojásmentes

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zabkása étcsokoládéval, kakaós zabpehelykása, kása zabpehelyből étcsokival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

420
zabpehely 30 g
tej 2 dl
étcsokoládé 25 g
cukrozatlan kakaópor 2 teáskanál
nádcukor 3 teáskanál
víz 1 dl