Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Extra ropogós, joghurtos csirkecombok

Extra ropogós, joghurtos csirkecombok
Extra ropogós, joghurtos csirkecombok
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Talán az egyik legegyszerűbb, mégis legfinomabb módja a ropogós csirkecomboknak. 

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, bőrét eltávolítjuk. Sós, babérlevéllel ízesített vízben előfőzzük.
  2. A lisztet összekeverjük az étkezési keményítővel és fűszerpaprikàval. A joghurtot kikeverjük a fűszerekkel.
  3. A csirkecombokat a fűszeresjoghurt keverékbe forgatjuk, ügyelve arra, hogy mindenütt ellepje. Ezután pedig a keményítős lisztbe forgatjuk.
  4. Forró olajban ropogósra sütjük a combokat.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 845
elküldve: 2
receptkönyvben: 74
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

bundázott csirkecomb

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lindros
lindros Fri, 2019-06-21 19:17

Nagyon jó! Kívül ropog, belül puha. A fűszeszerek még élvezetesebbé tették. Köszi a receptet.

931
csirke alsócomb 10 db
joghurt 4 dl
étkezési keményítő 2 evőkanál
finomliszt 2 bögre
1 kávéskanál
bors 1 kávéskanál
szárnyas fűszerkeverék 1 kávéskanál
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
fokhagymapor 1 teáskanál
chiliszósz 1 teáskanál
babérlevél 1 db