Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Extra ropogós szárnyak

Extra ropogós szárnyak
Extra ropogós szárnyak
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rács alá mindenképp tegyünk valamit. Nálam nem volt, és égett a sütő aljára a húsból távozó zsír, víz, stb. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet a sütőporral, sóval, borssal alaposan elkeverjük.
  2. A szárnyakat megmossuk és szárazra töröljük, majd megforgatjuk a lisztes keverékben. A felesleges lisztet lerázzuk róla.
  3. Előmelegített sütőben 50 percig sütjük. Félidőben megforgatjuk. Fontos, hogy rácson süljön, hogy minden irányból átjárja alaposan a hő.
  4. Egy kis chiliszósz vagy bármilyen mártogatós elég jól áll neki. :)
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 909
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

ropogós csirkefalatok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

373
csirkeszárny 1 kg
sütőpor 1 csomag
finomliszt 3 csapott ek
2 teáskanál
bors 0 ízlés szerint