Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezersziget-csirkemell rizzsel

Ezersziget-csirkemell rizzsel
Ezersziget-csirkemell rizzsel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elég egyszerűen elkészíthető, nem túl drága.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, apróra vágjuk.
  2. A hagymát apróra vágjuk, olajon pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a húst, felengedjük egy pohár vízzel, borsozzuk, sózzuk.
  4. A répát vékony csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a húshoz.
  5. A tejfölt kikeverjük az ezerszigetes alappal, én port használok, és ha megfőtt a hús meg a répa, hozzákeverjük, majd egy-két percig forraljuk.
  6. Rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 549
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

oláh marcsy

Mióta szakács: 2016.11.10.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkeragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

408
csirkemell filé 60 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 1 nagy db
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
tejföl 220 g
ezersziget öntet 1 ek
víz 2 dl