Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fácáncomb krumplipürével és mandarinnal

Fácáncomb krumplipürével és mandarinnal
Fácáncomb krumplipürével és mandarinnal
70 perc / előkészület: 5 perc főzés: 50 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahogy a Fehérboros fácánleves bejegyzésemnél írtam, egy combot félretettem. Abból készült ez az étel. Úgyhogy a főzési időhöz hozzá kell számítani a bő két és fél órát, amit a hús a levesben főtt.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megpucoljuk, felvágjuk, s sós vízben megfőzzük. Összetörjük, a vajjal összekeverjük.
  2. A levesben megfőzött combot megszórjuk borssal, rakunk rá egy kevés szírt, betesszük a grillsütőbe, s egy kicsit megpirítjuk.
  3. Tálaláskor a tányérra helyezzük a fácáncombot, mellékanalazzuk a krumplipürét, s rárakjuk a mandarint.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 365
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

főtt-sült fácáncomb, fácánsült burgonyapürével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

556
fácánhús 15 dkg
burgonya 2 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
libazsír 0.5 ek
vaj 1 ek
mandarin 1 db