Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fagyi torta Ice Cream konyhájából

Fagyi torta Ice Cream konyhájából
Fagyi torta Ice Cream konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a desszert egy nagyon finom fagyi torta/parfé. Akár házi fagylaltból is el lehet készíteni. Dekorálhatjuk friss eperrel vagy például csokoládé-reszelékkel.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vanília/csoki/eperfagyit elkezdjük rétegezni egy őzgerincformában.
  2. Ha befejeztünk egy réteget, betesszük 10-15 percre a fagyasztóba, majd jöhet egy újabb réteg.
  3. A 2. réteg után megolvasztjuk az étcsokoládét vízgőz fölött, majd a fagyira öntjük, és visszatesszük a fagyasztóba megdermedni.
  4. Majd folytatjuk a rétegezést felváltva.
  5. Amikor befejeztük a rétegezést, és elfogyott a fagyi, akkor egy éjszakára a fagyasztóba tesszük.
  6. Másnap kiborítjuk a formából, és felszeleteljük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 148
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ice Cream

Mióta szakács: 2017.02.20.
7 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: buli receptek
kategória: fagyi
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

főkategória: fagyi
alkategória: fagyitorta
hasonló kategóriák: házi fagyi, fagyikehely, gyümölcsfagyi, karamellfagyi, sorbet, parfé, vaníliafagyi

egyéb elnevezések

torta fagylaltból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

746
csokoládé fagylalt 48 dkg
vanília fagylalt 70 dkg
étcsokoládé 400 g