Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fahéjas-málnás zabkása

Fahéjas-málnás zabkása
Fahéjas-málnás zabkása
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szürke hétköznapokon, főleg a kora reggeli órákban, nem sok embernek van szerintem kedve komolyabb reggeliket készíteni. Ezt a receptet én heti szinten legalább 4-5 alkalommal készítem el. Gyors, nagyon egyszerű, tápláló és még finom is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábasban összekeverjük a zabpelyhet, vizet, tejet és a fahéjat.
  2. Lassú tűzön, kb. 4-5 perc alatt összesűrítjük, időnként megkeverve, zabkása állagig.
  3. Miután tálaltuk, hozzáadjuk a málnadarabokat, és az egészet megszórjuk kakaóporral.
  4. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 850
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Ivanics Tomi

Mióta szakács: 2015.12.15.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

zabkása, málnás zabkása, fahéjas zabkása

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

249
zabpehely 45 g
víz 1 dl
sovány tej 1 dl
fahéj 1 teáskanál
málna 40 g
instant kakaópor 1 teáskanál