Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Falusi káposztaleves

Falusi káposztaleves
Falusi káposztaleves
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, tartalmas leves :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát felaprítjuk, zsírjára sütjük, rátesszük a kockára vágott hagymát, a karikára vágott kolbászt és a káposztát.
  2. Megszórjuk fűszerpaprikával, és felengedjük vízzel.
  3. Beletesszük a vékony cikkekre vágott kolbászt, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Amikor már majdnem puha a káposzta, hozzáadjuk az apró kockára vágott krumplit, és készre főzzük.
  5. A lisztet kikeverjük a tejföllel, és behabarjuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 75 103
elküldve: 3
receptkönyvben: 240
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos káposztaleves, kolbászos káposztaleves krumplival, tejfölös kolbászos káposztaleves

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

márti1218
márti1218 / márti1218 Wed, 2017-09-27 11:04

Már egyszer bekerült a kolbász a káposztával együtt a felöntés előtt,utána nem értem a cikkekre vágott kolbászt.

Seres Sándor
Seres Sándor Tue, 2015-09-08 09:21

Végül is mikor tesszük bele a "vékony cikkekre vágott"?, és mikor a karikára vágott kolbászt?

581
káposzta 50 dkg
kolbász 20 dkg
burgonya 30 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
víz 2 l
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint