Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Falusi töltött zsemle

Falusi töltött zsemle
Falusi töltött zsemle
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi csak virslivel készítettük eddig és nagyon finom, az egész családunk szereti. Mindenkinek szeretettel ajánlom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlék tetejét vékonyan levágjuk, mint egy kalapot. A belsejüket kiskanállal kivesszük.
  2. Előkészítjük a tölteléket: a sonkát vagy virslit apró kockákra vágjuk, a főtt tojást szintén, a petrezselyem zöldet és a fokhagymát is. Sóval, ételízesítővel, őrölt borssal fűszerezzük, majd a tölteléket egy kis olajon megsütjük.
  3. Amikor már kihűlt, hozzáadjuk a nyers tojást, és kiskanállal a zsemlékbe halmozzuk.
  4. A tetejére tejfölt és reszelt sajtot teszünk, minden zsemle tetejére egy-egy bacon szalonnát teszünk.
  5. Előmelegített sütőben 5-6 perc alatt készre sütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 20 690
elküldve: 14
receptkönyvben: 337
elkészítve: 11/17
Facebookon megjelent: -

szakács

kingdaughter

Mióta szakács: 2013.01.28.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

töltött zsemle, sonkával baconnel töltött zsemle, tojással sonkával töltött zsemle

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sat, 2015-11-07 16:24

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Remek!

986
zsemle 6 db
sonka 40 dkg
bacon 6 szelet
főtt tojás 4 db
tojás 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
sajt 5 dkg
ételízesítő 1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 1 ek