Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Farmer keksz

Farmer keksz
Farmer keksz
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az amerikai földművesek szerették-e ezt a kekszet, nem tudom, de ez egy nagyon régi recept.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A magokat, a lisztet, a szódabikarbónát és a cukrot összekeverjük, a mézet, a darabokra vágott puha margarint és a vizet hozzáadjuk, és tésztát gyúrunk belőle.
  2. A tésztából két egyforma rudat formázunk, egyesével folpackba csomagoljuk. A hűtőszekrénybe tesszük, és 1 órát állni hagyjuk.
  3. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
  4. A tésztarudakat 30 db 4-5 mm vastag szeletre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük.
  5. A sütő középső részén 6 percig sütjük.
  6. Rácsra szedjük, és hűlni hagyjuk.
  7. A megpirult magok nagyon kellemes ízt adnak a keksznek.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 156
elküldve: 2
receptkönyvben: 66
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gasztrovarázslat

Mióta szakács: 2014.10.14.
6 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

magos keksz, mézes-magos keksz, többmagos keksz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

277
lenmagpehely 2.5 dkg
szezámmag 2.5 dkg
tönkölybúza liszt 13 dkg
szódabikarbóna 0.5 kávéskanál
barna cukor 4 dkg
méz 1 ek
margarin 10 dkg
víz 0.5 ek