Fasírt recept

Fasírt
Fasírt
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fasírt szinte minden háztartásban vissza-visszatérő szereplő, és ha eddig nem voltál tisztában vele, hogy hogyan kell elkészíteni, a következő recepttel Te is bátran nekiveselkedhetsz!

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsgolyó, húspogácsa
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst egy keverőtálba rakjuk, és egy hagymát nagy lyukú reszelőn ráreszelünk. Majd egy gerezd fokhagymát is hozzáreszelünk, vagy rányomunk.
  2. A két tojást is a húshoz adjuk.
  3. Sózzuk-borsozzuk, és a fűszerpaprikával is megszórjuk.
  4. A zsemlét kis kockákra felvágjuk, és egy kis edényben felöntjük kevés tejjel. Pont annyival csak, amennyit könnyen felvesz a zsemle, és megpuhítja azt. Majd ezt a kenyérmasszát is a húshoz adjuk, amit aztán jól összekeverünk.
  5. Bő olajban kisütjük a dió nagyságúra formált fasírtokat.
  • költség: 1400 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 213
össznézettség: 20 693
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 2

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
381 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

637