Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fasírt Anettól

Fasírt Anettól
Fasírt Anettól
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ételízesítő (a bolti) nem a legegészségesebb fűszerezési mód, de nagyon jó ízhatást tud kölcsönözni az ételnek, és ha nincsen házilag készített ételízesítőnk, akkor a bolti is megteszi.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük a hagymát és a fokhagymát.
  2. Beáztatjuk vízbe a száraz kenyerünket (vagy zsemlénket). Jól kinyomkodjuk (a hagymát is, ha sok levet ereszt), ha megázott, a darált húshoz adjuk, majd a tojást is. Teszünk bele egy teáskanál ételízesítőt, egy mokkáskanál pirospaprikát, sót, borsot és jól összegyúrjuk.
  3. Zsemlemorzsába panírozzuk, és forró olajban aranybarnára sütjük, én most kacsazsíros petrezselymes krumplival tálaltam.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 266
elküldve: 3
receptkönyvben: 183
elkészítve: 30/30
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tökéletes fasírt, fasírtgolyó, fokhagymás fasírt, zsemlemorzsában forgatott húsgombóc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

347
darált sertéshús 0.5 kg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
kenyér 10 dkg
tojás 1 db
zsemlemorzsa 2 bögre
ételízesítő 1 teáskanál
fűszerpaprika 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint