Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehér borsóleves

Fehér borsóleves
Fehér borsóleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

 A nagymamámtól tanultam ezt a fincsi levest!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés


  1. A zsírt felolvasztjuk.
  2. Felkarikázzuk a sárgarépát, a petrezselymet.
  3. A zsírba beletesszük a répát, petrezselymet és a borsót, majd elkezdjük párolni.
  4. Majd beledobjuk a két leveskockát, és felöntjük vízzel.
  5. Majd 15 percig főzzük, és beleteszünk ízlés szerint eperlevél, vagy lúdgége tésztát és tovább főzzük.
  6. Ha kész forrón tálaljuk!

  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 13 335
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Alexandra

Mióta szakács: 2010.10.25.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

borsó, leves,könnyű borsóleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

107
zöldborsó 200 g
sárgarépa 2 db
petrezselyem 2 szál
leveskocka 2 db
chili 0 ízlés szerint
sertészsír 1 ek
víz 1.5 l