Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehér csoki leves gyümölcsnyárssal

Fehér csoki leves gyümölcsnyárssal
Fehér csoki leves gyümölcsnyárssal
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tipp: Én kókuszos fehér csokiból is csináltam, az még különlegesebb ízt ad neki. De lehet esetleg egy kis kanál kókuszreszeléket is beleszórni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejszínt, tejet a fahéjjal és rozmaringgal felmelegítjük. Utána beletesszük a csokit és a cukrot, és addig melegítjük még, amíg el nem olvad. Kivesszük belőle a rozmaringot, és utána hűtőbe tesszük.
  2. Amíg kihűl, felvágjuk a gyümölcsöket kis darabra, és feltűzzük őket egy nyársra.
  3. Fahéjjal megszórva hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 164
elküldve: 2
receptkönyvben: 79
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Consuelah

Mióta szakács: 2012.01.15.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes, tojásmentes
kalória: magas
fogás: leves

egyéb elnevezések

leves fehér csokoládéból, rozmaringos fehér csoki leves, édes leves gyümölcsrúddal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

771
tej 2 dl
habtejszín 200 ml
fahéj 1 kávéskanál
rozmaring 1 csipet
fehér csokoládé 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag