Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros grillezett pangasius mángolddal

Fehérboros grillezett pangasius mángolddal
Fehérboros grillezett pangasius mángolddal
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pangasius egy megosztó hal. Én kedvelem. Kellően fűszerezve, sok zöldséggel igazi csemege.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilét kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, betesszük egy grillserpenyőbe, öntünk rá olívaolajat, facsarunk rá citromot, teszünk rá chili paprikát, kakukkfüvet, s hűtőbe tesszük.
  2. A mángoldot, a gombát szeleteljük, a répát megpucoljuk, a krumplit karikára vágjuk.
  3. Egy serpenyőbe rakjuk a krumplit, a kelbimbókat, s a répát, s kevés olajjal sütjük, majd hozzáadjuk a gombát, végül a mángoldot, fűszerezzük.
  4. Közben a halat meggrillezzük, öntünk rá kevés fehérbort, facsarunk rá citromot. Tálaljuk: a tányérra teszünk egy darab halat, mellé a zöldségeket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 185
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

adag: 1 főre
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

grillezett pangasius filé, roston sült halfilé

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

897
pangasius 15 dkg
citromlé 1 citromból nyert
mángold 5 db
koktélparadicsom 3 db
gomba 1 nagy db
kelbimbó 6 db
sárgarépa 1 db
burgonya 1 db
chili 1 db
kakukkfű 3 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
csípős fűszerpaprika 1 késhegynyi
olívaolaj 1 ek
fehérbor 0.5 dl