Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros-kagylós tészta

Fehérboros-kagylós tészta
Fehérboros-kagylós tészta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízlés szerint a kagyló mellé garnéla is adható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát és a póréhagymát feldaraboljuk, és kevés olívaolajon megfuttatjuk.
  2. Ezután beledobjuk a kagylót, és megpirítjuk. Majd öntsük fel a fehérborral, és forraljuk ki belőle az alkoholt, végül kockázott, hideg vajjal sűrítsük be.
  3. Ezután forgassuk össze a kifőtt tésztával, és ízesítsük bazsalikommal, petrezselyemmel, parmezánnal. Félbevágott koktélparadicsommal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 2 915
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

erika529

Mióta szakács: 2019.02.22.
9 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

tagliatelle kagylóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

689
kagylóhús 45 dkg
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 3 gerezd
póréhagyma 2 db
tészta 25 dkg
fehérbor 2.5 dl
teavaj 10 dkg
parmezán sajt 8 dkg
koktélparadicsom 5 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint