Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros káposztás kocka csemegeuborkával

Fehérboros káposztás kocka csemegeuborkával
Fehérboros káposztás kocka csemegeuborkával
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a káposztás kockát. Ezúttal nem cifráztam túl. Csak öntöttem rá egy kis fehérbort, s szórtam rá jó sok fekete borsot.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát lereszeljük.
  2. Egy serpenyőben a zsíron megpirítjuk a köménymagot, szórunk rá cukrot, karamellizáljuk. Rátesszük a káposztát, fűszerezzük, facsarunk rá citromot.
  3. A tésztát megfőzzük. A káposztára öntünk kevés bort, hozzákeverjük a tésztát, majd egy kicsit megsütjük, jól megborsozzuk.
  4. Tálaláskor teszünk a tányérra tésztát, mellé néhány csemegeuborkát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 751
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fehérboros káposztás cvekedli, borsos káposztás tészta, káposztás cvekedli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

638
káposzta 0.5 kis db
sertészsír 1 ek
köménymag 1 kávéskanál
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
citromlé 1 fél citromból nyert
fehérbor 0.5 dl
tészta 25 dkg
csemegeuborka 8 közepes db