Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros rakottas

Fehérboros rakottas
Fehérboros rakottas
70 perc / előkészület: 25 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs konkrét story... "mindentbele" recept, amiket éppen a hűtőben találtam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, és 20 percig főzzük.
  2. Közben az apróra vágott hagymát kevés olajon megpuhítjuk, ízesítjük sóval, kevés fehérborssal és kevés chillivel. Hozzáadjuk a gombát, és meglocsoljuk egy kis pohár fehérborral. Kevés szerecsendióval ízesítjük, és puhára főzzük a borban.
  3. A brokkolit 3 percig főzzük sós vízben, majd leszűrjük. A megtisztított krumplit karikákra vágjuk.
  4. Kivajazott tálba egy sor krumplikarikát helyezünk, majd erre jöhet a hagymás gomba és a brokkoli. Kevés túrót reszelünk rá, majd ismét krumplikarikákat helyezünk a "töltelékre".
  5. Fél órára sütőbe tesszük, majd meglocsoljuk 2 felvert tojással, és akár sajtot is reszelhetünk rá. 15 percre visszahelyezzük a sütőbe.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 019
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

konytyoska

Mióta szakács: 2014.02.10.
19 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hagymás gombával rakott brokkoli és burgonya, fehérboros-sajtos rakott zöldségek, fehérboros rakott krumpli zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

551
burgonya 4 közepes db
brokkoli 1 közepes fej
gomba 300 g
sajt 100 g
tojás 2 db
fehér hagyma 1 közepes db
fehérbor 2 dl
szerecsendió 2 csipet
chili 0 ízlés szerint
tehéntúró 10 dkg
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint
fehér bors 1 csipet
vaj 3 dkg